Works Onlines stifter Jacob Flindt - Kreative branding-portrætter af medarbejderene

 

Jakob fra Works Online og jeg havde længe snakket om, at vi skulle skyde nogle portrætbilleder af ham og hans medarbejdere til deres hjemmeside www.worksonline.dk.

De arbejder med alle typer online løsninger til web som opbygning af hjemmesider, ad-Words m.m.
F. eks. er det dem, der har udviklet og programmeret min egen hjemmeside bl.a. fordi de giver en service som jeg ikke er vandt til at møde i dag. Altid hjælpsomme og altid klar til at finde løsninger, også selvom jeg ind i mellem har været lidt besværlig. Men så lavede de det bare om igen, indtil jeg blev tilfreds :)

Nå, men tilbage til portrætsessionen ude hos Jakob.
Vi havde snakket om, at billederne skulle være lidt specielle, hvilket altid er et godt udgangspunkt for en virksomhed der vil bemærkes og huskes.

Så vi sad og legede med forskellige idéer om, hvordan vi kunne præsentere de her lidt gale mennesker, der arbejder på den her kreative biks ude i Dragør.

Og pludselig falder en af deres gæster i en af mine ledninger, og kommer til at skubbe “W’et” fra deres logo, som er lavet i polyesterskum, ned over os.

Lige inden det vælter ned i hovedet på Jakob og flår hans briller af, lykkes det mig at skubbe det væk, hvorefter det ryger over til en af de andre medarbejdere.

Works Online - Kreative branding-portrætter af medarbejderene

 

EN IDÉ VAR FØDT.
Alle medarbejderne skulle selvfølgelig bruge “W’et” fra Works Online logoet i deres portrætbilleder.

Så nu var det bare at sætte noget lys, finde en god vinkel og vælge den rigtige teknik til optagelsen. Og så ellers lege derudaf med “W’et”. I løbet af tre timer havde vi alle billederne i hus, og samtidig haft en sindssyg sjov formiddag.

Hvis du kender en virksomhed der skal have ny hjemmeside, eller hvor billederne måske ikke brænder helt igennem, så kommer jeg gerne forbi til et inspirationsmøde, hvor jeg vil fortælle lidt om, hvad billeder kan, og går også gerne ind i en sparring om et gennemgående billeddesign der differentierer virksomheden fra de konkurrerende.

Mødet er gratis.
Det koster kun en kop kaffe…

 

Works Online - Kreative branding-portrætter af medarbejderene

Call Now Button