Om Visuelmedie

Hvem er Michael Altschul og Visuelmedie?

Visuelmedie er et produktionsselskab, der er ejet af fotograf Michael Altschul, som siden 1991 har fotograferet og produceret foto og video materiale på mere end 2.000 danske og udenlandske virksomheder, ambassader, ministerier, organisationer samt for private, hvor han har fotograferet mere end 250 heldags bryllupper. Se mere under referencer.

Visuelmedie løser opgaver fra det enkelte artikelbillede eller privatoptagelser til sammenhængende totalløsninger som billedesign til hjemmesider, udadvendte aktiviteter og kampagner eller vedvarende visuelle opdateringer. Vi indgår desuden som sparringspartner og rådgiver i konkrete opgaver indenfor billede, video og grafisk produktion.

Vi tilbyder også billedbehandling af virksomhedens eller privates billeder til f.eks. inter- og intranet, brochurer og kampagner.

Derudover har vi gennem mere end 10 år afholdt månedlige heldags fotokurser for både private og ansatte på virksomheder, og videreuddanner for tiden journalister og grafiske designere i billedforståelse og i at tage bedre billeder.

Michael Altschul der bl.a. også er læreruddannet er endvidere tilknyttet RUC- Roskilde Universitet som ekstern lektor i visuel kommunikation.

Søger du specielle billeder, har jeg et stort billedarkiv fra ind- og udland.

Medlem af Medieforbundet Dansk Journalistforbund og Pressefotografforbundet.

Vi er partner i håndboldklubben K.I.F. – Kolding-København, Fodboldklubben Fremad Amager og Lyngby Boldklub

Derudover sidder jeg i erhvervsnetværket Din-Forsikringsmægler, ContraX og BNI i Gladsaxe.

Om cookies og persondata.

Er du interesseret i at høre mere om tilbud, gratis sparring eller de både åbne og lukkede heldags fotokurser jeg afholder? Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Call Now Button