Erhverv

Billeder siger kun mere end 1000 ord, når de bruges rigtigt!

Hvilke historier fortæller dine billeder?

Portrætter

Brænd igennem med gode medarbejderbilleder, der skaber kontakt til dine kunder.

Ærlige og personlige billeder af medarbejderne skaber tillid.

Gode medarbejderbilleder kan også fortælle en del om, hvilken virksomhed I er, om jeres værdier og menneskesyn.

Billeder er ofte meget forskellige, men de må aldrig virke tilfældige, teknisk uensartede eller ligegyldige, for så bliver din virksomhed også opfattet på den måde.


Kendte

Billeder af kendte handler om glamour, om storhed og om kærlighed. Men det gode foto trænger også bag om de kendtes facader.

Og udstiller det, de er: Mennesker.

Kultur & genre

Det gode kulturbillede viser os mødet mellem mennesker. Det stærke foto får os ind i musikken, ind i balletten, teaterstykket, filmen, sportsbegivenheden, sandet mellem tæerne, den kolde øl….

Jeg har arbejdet med genrebilleder i 30 år.

Droneoptagelser

Få taget billeder og video af din virksomhed, begivenheder eller få en droneinspektion af virksomheden, lejlighedskomplekser m.m.

Jeg er certificeret til at lave droneoptagelser I byer op til 120 meter. Jeg sørger for alle tilladelser hos politiet og andre myndigheder.

Presse & begivenheder

Få stærke pressebilleder fra jeres konferencer og årsmøder til SoMe, årsrapporter og anden marketing. 

Jeg har som fotograf gennem 30 år dækket mere end 100 konferencer og pressemøder både i Danmark og i udlandet.

Billeder til webshop

Har I en webshop, eller ønsker I at få en, er det vigtigt at I vælger en fotograf, der kan tage billeder af jeres produkter som både er delikate, og har et ensartet udtryk.

Billeder der skifter i baggrundsfarve, belysning, vinkler eller udsnit virker rodede og stimulerer ikke kunden til køb på samme måde, som når fotografen har skabt produktbilleder, der har et ensartet og homogent udtryk.

Bryllupper

Fra kirken til kaffen – billeder fra hele dagen.

20 års erfaring med bryllupsbilleder

I får en masse billeder på USB – alle professionelt billedbehandlet, og indenfor 3 dage efter brylluppet.

Har du styr på dine historiefortællinger?

Udtrykker billederne DINE fortællinger?

Sikker….?

Et godt foto er et, der evner at fortælle en unik historie. Et foto der ikke er set før. Et foto der skiller sig ud.

Det har været strategien for mere end de 1.900 virksomheder, 50 fagblade og aviser og over 200 bryllupper som jeg i 28 år har hjulpet og udviklet. En tilgang i at tænke strategisk – at skabe billeder, der er individuelle, og som adskiller sig fra mængden.

Det betyder, at du ikke får standardløsninger, når jeg løser dine opgaver. Det er forfra – hver gang.
Og det er din garanti for, at dine billeder så bliver husket bedre end andres, fordi de udtrykker din virksomheds eller dine begivenheders unikke budskaber. På jorden og i luften (drone fotografering)

Det er derfor, at mine billeder brænder fast – til gavn for dig og din virksomhed.

Stærke og målrettede billeder brænder fast, og bliver husket. Og hvem vil ikke gerne blive husket? – Vil du / din virksomhed?

I Visuelmedie udvikler jeg sammen med nogle af Danmarks dygtigste fotografer, Photoshoppere og hjemmesideudviklere fotos og design til hjemmesider, brochurer og PR, portrætfotos, erhvervsbilleder, reklame, packshots, kulturarrangementer, bryllupper og andre private arrangementer samt droneoptagelser.

Vi udvikler også visuelle designmanualer / billedmanualer som dit vigtigste redskab, der skal sikre, at din virksomhed kommunikerer visuelt tydeligt og genkendeligt, og ikke mindst, med et ensartet visuelt udtryk.

Har I styr på jeres billedpolitik?

Jeg kikker gerne forbi til en gratis sparring.

Hvad er et godt billede?

Du har sikkert hørt, at et billede kan fortælle mere end 1.000 ord. Men vidste du, at 1.000 billeder også kan fortælle mindre end et enkelt ord.?

Der er billeder der påvirker os, og der er billeder der overhovedet ikke påvirker os.

Som fotograf arbejder jeg med at skabe erhvervsbilleder, firmabilleder til hjemmesider og brochurer samt billeder for private der brænder fast. Billedet skal – for at side det kort, passe ind i den sammenhæng, hvor det bruges. Derfor skal jeg som fotograf skabe billeder specielt til den historie eller sammenhæng, de skal bruges i.

Det værste du kan gøre er at downloade et enkelt foto eller flere billeder fra en billedbank på nettet og bruge dem på dit website.

Fotografer har skabt billederne til helt andre historier og måske i en helt anden forretningskultur, f. eks. til den amerikanske. Derfor risikerer du at spilde en rigtig god markedsføring på dit site, fordi den besøgende ikke bliver påvirket på den måde, du TROR, du påvirker dem.

Ofte bruges der mange penge på at udvikle websites, og så glemmer man at få prioriteret det allervigtigste i jagten på at fange og fastholde læseren. Det rigtige billede med den rigtige HISTORIEFORTÆLLING har en større magt over os, end vi tror. Du kender det sikkert fra stærke billeder i nyhederne, i aviser, magasiner, fagblade og andre steder. Det er den viden, jeg udnytter, når jeg fotograferer til hjemmesider og anden markedsføring.

Jeg hedder Michael Altschul og driver markedsføringvirksomheden Visuelmedie. Jeg har arbejdet som freelance fotograf på mere end 2.000 virksomheder siden 1991 og har afholdt fotokurser og fotoforedrag siden 2008 for mere end 2.500 personer.
God fornøjelse i billedgallerierne og velkommen til.

Call Now Button