GÅ-HJEM-MØDE

Fotoforedrag – Lær at tage gode billeder

Synes du livet er for kort til manualer?

Kunne du tænke dig at blive bedre til at fotografere?

Har du to timer?

Så kan du lære principperne for god billedkomposition, hvor det er HISTORIEN, der er i fokus. Hvor det er fortællingen og i mindre grad teknikken, der gør, at billederne brænder igennem. Indtil nu har mere end 2.500 deltaget i fyraftensmøderne på biblioteker, i kommuner og i virksomheder.

Det skrev en deltager på bloggen:

“Tusind tak for en fantastisk aften ved fotokurset i aftes.
Det var over alt forventning. Du fik virkelig sat nogen ting på plads i mit hoved. (Og hjerte)
Med dine nye input er jeg sikker på at selv min nabo gerne vil se mine feriebilleder fremover, som du så vittigt sagde det i går.
Jeg glæder mig til at tage fat. Og jeg vil også gerne på dit heldags foto kursus.
Så vi ses igen.
Hilsen
Tina”

Tina Olsson

Foto foredraget er uhøjtideligt, sjovt og veloplagt

Med personlige kommentarer til de viste billeder, krydret med anekdoter fra nogle af optagelserne.

På det korte foto oplæg får du verbale tæv i to muntre timer, hvor du lærer principperne for god billedkomposition. Du lærer hvordan du kan skabe dynamiske billeder med en god fortællende historie. Du får viden om, hvordan du kan tage billeder, der rent faktisk er skarpe. Du får en posefuld fototips, tricks og gode fif til at skabe billeder som udtrykker en historie, og sætter følelserne i sving. Billeder som du og dine nærmeste kan grine af, smile af, forarges over, undres over, varmes ved. Fotos som du gider kigge på mere end én gang. Og som du kan være bekendt at vise frem. Også til din nabo eller irriterende svoger. Men nu er det dig, der styrer…

fotokurser fotograf erhvervsfotograf fotokursus spejlrefleks

Gå-hjem-mødet er den korte udgave af Visuelmedies heldags fotokursus

Så hvis du hører til dem der godt kan lide at tage fotos for sjov på ferier, til festerne eller bare i dagligdagen, på arbejdet, i børnehaven eller andre steder, og hvis du synes, at livet er for kort til lange manualer og evindelige fotobøger, så book fotograf Michael Altschul til en underholdende foto foredrag eftermiddag eller aften i din virksomhed, forening, generalforsamling, lokale bibliotek eller vennekreds.

Michael Altschul

Jeg har 25 års fotografisk erfaring som freelance pressefotograf for en lang række danske og udenlandske medier, virksomheder, ministerier, ambassader m.v. Og jeg har holdt fotokurser siden 2008 for private, virksomheder, RUC – Roskilde Universitet, hvor jeg er ansat som ekstern lektor i visuel kommunikation – og jeg har holdt mere end 25 foredrag om foto på biblioteker landet over m.v.

Book mig to timer efter fyraften, og læs mindst 10 gode tricks til at blive en bedre fotograf

Jeg har udviklet et mini fotokursus eller et gå hjem møde på 2 timer. Det er tilrettet dem, der ikke har den store interesse i at lære at fotografere sådan helt fra bunden af. Men som gerne vil bruge to timer efter arbejdstid eller i arbejdstiden til at lære de grundlæggende principper for, hvordan man bliver en bedre fotograf.

Altså et kort fotokursus i at forstå billedmediet, og lære at fotografere på en måde, så billederne bliver skarpe i deres visuelle kommunikation, med god foto komposition og god fotografisk billedhistorie. Det er typisk medarbejderforeningen eller den arrangement ansvarlige i virksomheden der arrangerer fotoforedraget, f. eks. som et fyraftensmøde.

Det er et meget veloplagt fotokursus eller fotoforedrag med megen humor og mange billedeksempler på både god og dårlig billedkomposition og en mængde gode fif og råd til, hvordan du bliver bedre til at fotografere, så du bliver gladere for dine billeder. Selvfølgelig bliver du ikke fotograf på to timer, men jeg garanterer, at du bliver rykket langt forbi dine nuværende grænser. Og det er basisviden om fotografi, som du aldrig glemmer.

Kurset er blevet afholdt på mere end 25 virksomheder og nødhjælpsorganisationer, og indtil videre 13 biblioteker. (Frederiksberg, Frederikssund, Allerød, Hørsholm, Køge, Skibby, Humlebæk, Hillerød, Østerbro, Ørestad, Greve, Hjørring, Brønderslev.)

Som en af de eneste fotografer i Danmark har jeg derudover en tidligere læreruddannelse bag sig, og underviser også ca. 20 dage om året på Roskilde Universitet-RUC som ekstern lektor i kommunikation, billedforståelse, fototeknik og billedbehandling i Photoshop.

Call Now Button