Jeg kommer fra en virksomhed

Jeg kommer som privatperson

Hvad siger vores kunder?

Klik på Trustpilotikonet og se, hvordan tidligere kursister oplever fotokurserne:

Det her lærer du - på bare en enkelt dag:

 • At skabe dynamiske billeder, med stærke historier. 
 • Tydelige og klare budskaber som brænder igennem. 
 • At kommunikere med billeder, som du kommunikerer med tekst.
 • Feriebilleder i en hel anden klasse, og som din nabo også gider kikke på.
 • At blive fortrolig med den grundlæggende teknik og knapperne på kameraet.

Fotokurser - heldags, fotokursus for alle.

På Visuelmedies fotokurser arbejder vi koncentreret, professionelt og målrettet, men aldrig hurtigere end at du kan følge med. Uanset om du er nybegynder eller har flere års erfaring som fotograferende, bliver du rykket mere, end du forestiller dig. 

Fotokurser

Visuelmedie holder åbne fotokurser og billedbehandlingskurser for virksomheder og private ca. 15-20 gange om året. Kurserne er for både nybegyndere og mere erfarne fotografer. Hvad enten du bruger en smartphone, et lille kamera eller et spejlrefleks.

fotokurser fotograf erhvervsfotograf fotokursus spejlrefleks

Derfor er kurset i topklasse

Jeg har 30 års erfaring, og en solid pædagogisk baggrund som skolelæreruddannet – med 12 års erfaring som ekstern lektor på Roskilde Universitet – RUC hvor jeg underviser i visuel kommunikation og branding. Jeg har gennem årene bygget et 8 timers heldags fotokursus der bringer dig langt ud over stepperne, både hvad angår billedsyn, evne til at opbygge billeder med god, skarp komposition og viden om, hvordan du arbejder med al den grundlæggende teknik, som spejlreflekskameraet tilbyder dig.

Teknik du måske allerede har købt, men endnu ikke har brugt fordi du ikke helt ved hvordan, du skal bruge den. Men når kursusdagen er slut, har du styr på al den grundlæggende teknik fra et kursus, der har været afholdt mere end 200 gange.

Jeg glæder mig til at møde dig på et af mine kurser 😉

På Visuelmedies fotokurser kommer du til at arbejde med både praktiske øvelser og den teoretiske viden om, hvordan billeder virker på andre. Det handler om god billedkomposition, skruet sammen på den rigtige måde, hvor det vigtigste i billedet er samlet omkring det gyldent snit, og hvor alt overflødigt i billedet bliver skåret væk, så din historie bliver tydelig og interessant for alle der kikker på dine billeder. Du lærer også at forstå og arbejde med den elementære teknik, kameraet byder på, så du får fuld kontrol over dine optagelser.

På billedbehandlingskurserne arbejder vi i Photoshop (RAW-konverteren) med den grundlæggende forståelse af, hvordan man retter billeder op rent teknisk så de bliver rene i farverne, får høj kontrast og skarphed og meget mere. Du kommer til at arbejde med den grundlæggende viden, som du kan bruge i alle andre billedbehandlingsprogrammer.

Fotokursus - teori og praktik

Dagen veksler mellem teori, hvor vi bl.a. ser på, og analyserer en lang række billeder og praktiske øvelser, hvor vi arbejder med at skabe dynamik og historiefortælling ud fra vores nye viden. 

Fotokurserne er intense. Vi knokler i 8 timer, og når dagen er slut, kan du skabe billeder der er så gode, at selv din nabo vil se dit fotoalbum.

Få styr på:

 • Lukkertid
 • Blænde
 • ISO
 • Hvidbalance
 • God billedkomposition
 • Skarphed
 • Vidvinkel og zoom
 • Alle vigtige knapper på kameraet og meget mere.
digital kamera fotokursus

Er du interesseret i at høre mere om tilbud, gratis sparring eller de både åbne og lukkede heldags fotokurser jeg afholder? Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Lær at tage billeder som en pressefotograf

Måske er du en af de mange, der har købt et digitalt spejlrefleks kamera? Eller måske tager du billeder med din smartphone? Uanset hvilket kamera du bruger, er det aldrig kameraet men dig, der bestemmer, hvilken historie, du vil fortælle. Og jo bedre du er til at fortælle historier, jo federe synes de andre, dine billeder er.

Det vilde er, at du kan lære at tænke billeder som en pressefotograf, og du kan rykke kvantespring – på bare 8 timer!

Hvis du tror, det for godt til at være sandt, så check lige på Trustpilot, hvad andre kursister synes om heldags fotokurset.
Eller kommentarer på denne hjemmeside.

Fotokurset holdes i Søborg tæt på København. Hvis du sammen med mindst fire andre venner ønsker et privat lukket kursus, kommer jeg gerne ud til jer, uanset om I bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Hvad er forskellen på mine og andres fotokurser?
Jeg har 30 års erfaring, og en solid pædagogisk baggrund som skolelæreruddannet – med 10 års erfaring som ekstern lektor på Roskilde Universitet – RUC hvor jeg underviser i visuel kommunikation og branding. Jeg hargennem årene bygget et 8 timers heldags fotokursus der bringer dig langt ud over stepperne, både hvad angår billedsyn, evne til at opbygge billeder med god, skarp komposition og viden om, hvordan du arbejder med al den grundlæggende teknik, som spejlreflekskameraet tilbyder dig.

Teknik du måske allerede har købt, men endnu ikke har brugt fordi du ikke helt ved hvordan, du skal bruge den. Men når kursusdagen er slut, har du styr på al den grundlæggende teknik fra et kursus, der har været afholdt mere end 200 gange.

Jeg glæder mig til at møde dig på et af mine kurser 😉

 

Call Now Button