Fotokurser - erhverv

  • En-dags fotokursus – bliv knivskarp i visuel kommunikation og spar penge.
  • Åbne kurser – 16-20  gange om året.
  • Få styr på teknik, tips og tricks på dit digitale spejlrefleks kamera og din iPhonesmartphone.
  • Lær gode rutiner og hurtige genveje, så du bliver en sikker fotograf.
  • Lær hvordan du kommunikerer lige så tydeligt og klart visuelt, som du gør, når du skriver.
  • NB: På dette kursus lærer du både om spejlrefleks og smartphone.
 

VÆLG:

Kurser for spejlrefleks- og
små kameraer

VÆLG:

Kurser med smartphones

Hvad siger vores kunder?

Klik på Trustpilotikonet og se, hvordan tidligere kursister oplever fotokurserne:

VÆLG:

2-timers gå-hjem-møde

VÆLG:

Billedbehandling i Photoshop eller Lightroom

Det skrev tidligere kursist:

“Super fedt foto kursus. Intelligent, vidende, underholdende. Og super god formidling, med de vigtigste pointer banket godt fast. Stor anbefaling herfra.”

Daniel C. Thompson

Hvem er du?

Du søger måske et fotokursus for begyndere eller er en mere rutineret fotograf.

Du fotograferer for din virksomhed: Som ejer, journalist, web-redaktør, it-medarbejder, web-designer, grafiker, grafisk designer, receptionist, kontormedarbejder…

Til hjemmesider, brochurer, kampagner, pressemeddelelser. Få rykket dine grænser for, hvad du troede var muligt.

Andet

Kurset varer 8 timer incl. fuld forplejning.

Det her får du ekstra

Som en af de eneste fotografer i Danmark har jeg derudover en tidligere læreruddannelse bag mig, og underviser også ca. 20 dage om året på Roskilde Universitet-RUC som ekstern lektor i kommunikation, billedforståelse, fototeknik og billedbehandling i Photoshop. Ca. 10 dage om året videreuddanner jeg danske freelance journalister gennem Journalistforbundet.

Det er din garanti for et kursus, hvor pædagogikken er i top, du du husker det du har lært – også en måned efter, du er kommet hjem. 

Pris

Kr. 3.995 ekskl. moms.

Prisen er inkl. god forplejning, materialer (kompendium, quickguide m.m.) samt ubegrænset sparring og hjælp fremover.

Hvor holdes kurset?

Kurset bliver typisk afholdt i Søborg eller København, og varer 8 timer incl. fuld forplejning. Jeg kommer også gerne ud på virksomheden til lukkede arrangementer. Ring eller mail for tilbud.

Pris for 2-dages fotokurser

KUN lukkede kurser min. 5 deltagere

Pris: Venligst kontakt mig vedr. pris.

Heldags fotokursus – Få styr på hvordan du skaber dynamiske billeder, der kommunikerer kvivskarpt.

fotokurser fotograf erhvervsfotograf fotokursus spejlrefleks

Kontakt mig hvis du har spørgsmål

Lær hvordan du skaber knivskarpe historier og spar penge.

Det handler om bundlinje.

Vi fotografer lever af at tage billeder. Det at skabe billeder, der giver merværdi for virksomheder, er et fag og bygger for den dygtige fotograf på en stor viden inden for både den visuelle historiefortælling og det komplekse teknik. Men samtidig har den nye digitale fototeknik gjort det nemt for alle med et digitalt kamera at tage billeder, der er korrekt belyste, vi kan se resultatet af vores foto med det samme, og softwaren kan forbedre den tekniske kvalitet, mens billedet tages. Det betyder ikke, at den enkelte tager bedre billeder end tidligere, da vi skød på film.

Se hvad tidligere kursister skriver:

Den enkeltes foto kompetencer er nøjagtig den samme som før. Ingen bliver dygtigere af, at bruge moderne fotoudstyr. Og der findes ingen kameraer der tager ”skide gode” billeder. Men der findes mennesker, der tager ”skide gode” billeder.

Derfor bliver du en bedre fotograf.

Det er i det lys, at Visuelmedie udbyder heldags fotokurser for medarbejdere på private og i offentlige virksomheder. Alle kan tilegne sig nye kompetencer, og hvis du er en af dem, der ind i mellem tager billeder i dit erhverv – enten fordi det interesserer dig eller fordi du bliver bedt om det, kan Visuelmedie flytte dine kompetencer med kvantespring på en enkelt dag.

Som fotograf fra Visuelmedie har jeg leveret billeder til danske og udenlandske virksomheder, offentlige institutioner, ambassader, kulturinstitutioner m.fl. siden 1991 og har siden 2008 afholdt mere end 100 heldags fotokurser for erhverv smedarbejdere og private.

Michael Altschul

Michael Altschul har mere end 30 års erfaring som en af Danmarks mest kendte pressefotografer. Han er tidligere læreruddannet, og fungerer som ekstern lektor i visuel kommunikation, holder undervisningsforløb i grundlæggende fotokurser samt billedbehandling i Photoshop på Roskilde Universitet – RUC – og holder foto kurser for journalister og grafikere i Danmarks Journalistforbund, hvilket er din garanti for et kursus, der pædagogisk er helt i top. Så du også kan huske det du har lært, når du kommer hjem.

Call Now Button