Elin og Peter

Fra havefest til surprise-bryllup

Elin og Peters bryllup var et af de bryllupper man kan kalde den ultimative overraskelse.

Som hyret bryllupsfotograf vidste jeg selvfølgelig, at de skulle giftes. Mit arbejde var jo at skabe en stor mappe med ca. 300 bryllupsbilleder fra hele dagen. Præsten og personalet i køkkenet, der er vandt til bryllupper, vidste selvfølgelig også, at der skulle være bryllup. Men alle gæsterne vidste kun, at de skulle til en sommerfest i haven.

Alle hygger sig, jeg fanger en masse øjeblikke med mit kamera, de mange billeder kommer støt ind. Så forsvinder brudeparret ind i garagen, hvor præsten nu er ankommet i civil. Bruden skifter tøj til brudekjole, gommen får en blomst i knaphullet, præsten tager præstekjole på og jeg skyder en serie billeder til bryllupsmappen af forløbet.

Derefter går parret og præsten hen mod gæsterne, der nu taber både næse og mund. Sommerfesten var med et forvandlet til en bryllupsfest. Mit arbejde som fotograf blev nu officielt forvandlet til bryllupsfotograf. Det var nok en af de mest intense vielser jeg har oplevet. Og sikken en stemning. Under vielsen slog jeg lige over på video på mit kamera, så brudeparret fik præstens vielse på video. Og mappen blev på næsten 400 billeder + et USB stil med næsten 600 billeder fra hele dagen. Se, det var en rigtig bryllupshistorie…

Hvis du er interesseret i at vide hvad en erfaren bryllupsfotograf kan tilbyde dig, kan du ringe eller skrive til mig, og aftale et møde.
Det koster ikke noget.

Call Now Button