Sussi og Steen

Bryllupsfotograf – hele dagen og aftenen

Sussi og Steens bryllup var anderledes på mange måder. Bryllupsbilen som Sussi blev transporteret i er helt unik. Den har tilhørt sangerinden Diana Ross, og er fuldstændig fantastisk til bryllupskørsel.

Kirken er en af dem, hvor jeg som bryllupsfotograf kan arbejde ret frit i. Selvfølgelig helt diskret så ingen lægger mærke til mig, og alligevel på en måde så bryllupsbillederne kommer i hus.

Jeg var den eneste, der fik lov til at tage billeder under vielsen. Det havde regnet under vielsen, så der var lidt vådt udenfor. Derfor tog bruden sine brudesko af og hoppede ned i et par lyserøde regnstøvler. Til bryllupsfesten stod den bl.a. på dans med en professionel danser, og så gælder det som bryllupsfotograf at være på pletten.

Fire dage efter brylluppet var mappen med ca. 400 færdigt billedbehandlede bryllupsbilleder samt et USB stik med næsten 700 bryllupsfoto færdig til afhentning.

Hvis du har lyst til specielle billeder til jeres bryllup, så ring til mig og lad os få en snak om, hvad I kunne tænke jer .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Call Now Button