Tina og Kren

Bryllupsfotograf fra vielsen til kaffen

Tina og Kren valgte at blive gift i den smukke natur ud til vandet med deltagelse af næsten 100 gæster. Som bryllupsfotograf er det vigtigt at være koncentreret hele tiden for at fange de gode billeder.

Det er vigtigt at kunne læse det der lige skal til at ske, altså være 10 sekunder forud hele tiden, så man er klar med sit digitale kamera allerede inden det gode foto motiv kommer. Det er det der adskiller den dygtige bryllupsfotograf, eller den dygtige fotograf i det hele taget fra den mindre dygtige bryllupsfotograf.

Efter vielsen af Tina og Kren gik vi en tur på stranden og tog en lang serie bryllupsbilleder både stemningsfulde og sjove og underfundige billeder af brudeparret alene og billeder, hvor de var sammen med deres børn. Derefter en bryllupsfest der var fantastisk hyggelig med sjove og varme taler, med sange og rigtig god stemning.

Brudeparret blev virkelig glade for deres bryllupsbilleder som fylder en stor mappe samt et USB stik med næsten 500 billeder – alle sammen billedbehandlet så de står skarpe og med god kontrast, pæne hudtoner og lækre farver. Og så efter bare 5 dage efter brylluppet !

Call Now Button