Erhvervsbilleder

9 ud af 10 virksomheder fortæller en anden (billed)historie en den, de TROR, de fortæller.
Hvilke historier fortæller jeres billeder?

Gratis analyse

Få en gratis analyse og sparring af virksomhedens brug af billeder i jeres visuelle markedsføring.
Jeg kommer gerne forbi til et kaffemøde – ganske gratis.

Erhvervsbilleder er en genre for sig selv

Billeder siger kun 1000 ord, når de bruges rigtigt!

Den gode erhvervsfotograf går bag om den fotograferede person og beskriver ham eller hende i forhold til vedkommendes arbejde eller virksomhed, og billeder af personen må altid gerne udtrykke den historie, som billedet knytter sig til. Flere undersøgelser viser, at når erhvervsbilleder viser personer, der optræder aktivt i billedet, bliver de bedre bemærket og brænder bedre igennem hos læseren, end når de på billeder optræder passivt stående, f. eks. foran et skilt, en bil, en trappe osv.

Billeder af medarbejderen fra virksomheden bliver altså bedre husket, når fotografen viser personen i forhold til vedkommenes erhverv, hvor han er aktiv i erhvervsbilledet, altså hvor hele billedet fortæller en samlet historie om medarbejderen, virksomheden og den aktuelle historie. Læg mærke til billedeksemplerne på siden, hvordan billeder af de forskellige personer udtrykker deres erhverv på et både diskret og direkte billedsprog.

Jeg har arbejdet som erhvervsfotograf i København i 30 år, bl.a. som Erhvervsbladets (Berlingske) cheffotograf i 7 år, hvor fokus netop har været billeder af personer i deres erhverv, og hvor hvert nyt billede gerne skulle udtrykke en helt ny og unik billedhistorie med nye billeder fra de forskellige erhverv hver eneste dag.

Alle virksomheder er forskellige, alle har forskellige historier at fortælle, og derfor skal billederne selvfølgelig også være det.

Michael Altschul fra Visuelmedie har arbejdet som freelance fotograf på mere end 1.700 virksomheder siden 1991 og har afholdt fotokurser og fotoforedrag siden 2008 for mere end 1.600 personer.

Gratis analyse

Få en gratis analyse og sparring af virksomhedens brug af billeder i jeres visuelle markedsføring.
Jeg kommer gerne forbi til et kaffemøde – ganske gratis.

Call Now Button