Billeder af kendte


Billeder handler om glamour, om storhed og om kærlighed. Men det gode foto trænger også bag om de kendtes facader. Og udstiller det, de er: Mennesker.

Er du interesseret i at høre mere om tilbud, gratis sparring eller de både åbne og lukkede heldags fotokurser jeg afholder? Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Ærlige & udtryksfulde billeder

Vi elsker at spejle os i billeder af kendte mennesker. Billeder af de kongelige er selvfølgelig helt specielle, og billeder af kendte skuespillere, sangere og sportsstjerner fylder meget i vores hverdag. Som fotograf er det en balancegang at tage billeder af kendte. Når jeg bliver hyret som pressefotograf til at tage billeder af kendte personer, forsøger jeg at komme tæt på.

Mine billeder skal helst afspejle de kendtes ærlige personlighed. Det gælder om at møde de kendte som ligeværdige mennesker, og ikke ligge under for, at de netop er kendte. Ærlig og direkte dialog fra den ene person til den anden person fører ofte til ærlige og udtryksfulde billeder af kendte, billeder, hvor vi kommer bag om personen. Hvad enten det er til et pressemøde eller på tomandshånd.

Som fotograf er det vigtigt at forstå balancen mellem at være direkte og samtidig bevare en professionel distance til de kendte. Vi er jo ikke venner, bare fordi vi mødes til fotosession. Formålet er at skabe billeder til gavn for de kendte og for læseren. Som fotograf København gennem 25 år har jeg taget billeder af mere end 500 kendte politikere, kulturpersonligheder og erhvervsledere fra ind- og udland, herunder kongelige og statsledere.

Er du interesseret i at høre mere om tilbud, gratis sparring eller de både åbne og lukkede heldags fotokurser jeg afholder? Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Call Now Button