PORTRÆTTER

Medarbejderbilleder siger en del om, hvor seriøst I tager jeres ansatte og dermed jeres kunder. 
Hvordan er jeres medarbejderbilleder?

Gratis analyse

Få en gratis analyse og sparring af virksomhedens brug af billeder i jeres visuelle markedsføring.
Jeg kommer gerne forbi til et kaffemøde – ganske gratis.

Måske kender du fornemmelsen af, at det kan være svært at sidde foran kameraet og fotografen. Det kan føles lidt akavet eller måske direkte ubehageligt. Vi er alle forskellige og skal portrætteres forskelligt. Men aldrig på en tilfældig eller ligegyldig måde.

Hos Visuelmedie får du en meget personlig og professionel fotosession i en afslappet og humoristisk atmosfære hjemme hos dig eller i virksomheden. Det er vigtigt, at portrætfotograferingen er en rar oplevelse, og at du og dine medarbejdere bliver glade for billederne.

Jeg har 25 års erfaring som fotograf og samarbejder kun med de bedste i branchen. Så hvis du ønsker inspiration eller sparring til, hvordan du selv eller din virksomhed kan portrætteres, så I skiller jer ud og bliver husket, så lad os mødes.

Det koster dig kun en kop kaffe. Jeg glæder mig til at kunne inspirere dig.

Portrætbillede = salgsbillede

Det gode portrætbillede er det billede, der kommer tæt på den fotograferede. Portrætbilleder er sin helt egen kunstart. Som portrætfotograf kræves det, at man er tålmodig, men også tør udfordre den fotograferede. At man er afventende men også klar, når det rigtige udtryk pludselig er der. At man som fotograf giver plads og rum, men også tør udfordre den fotograferede.
At man hjælper vedkommende til at udtrykke sit optimale og sande jeg. En dygtig portrætfotograf hjælper den portrætterede med at fremtræde på hans eller hendes bedste måde og med mest positiv udstråling. Et portrætbillede er i høj grad et salgsbillede, hvad enten det skal bruges på arbejdspladsen, på de sociale medier eller skabe opmærksomhed på et datingsite.

Visuelmedie har stor erfaring i portrætbilleder, specielt til brug på kontakt siderne på virksomheders hjemmesider, portrætbilleder til plakater og kampagner.

Michael Altschul fra Visuelmedie har arbejdet som freelance fotograf på mere end 2.000 virksomheder siden 1991 og har afholdt fotokurser og fotoforedrag siden 2008 for mere end 2.500 personer.

Ring eller mail og få et tilbud. Det er billigere, end du tror.

Call Now Button