Presse & begivenheder

Pressebilleder og videoreportager fra jeres konferencer og årsmøder.

Jeg har som fotograf gennem 29 år dækket mere end 100 konferencer og pressemøder både i Danmark og i udlandet. Få et tilbud på fotografering til jeres næste konference, pressemøde, team-building eller lignende.

Fotograf til konferencer til brug på hjemmesiden, i brochurer og i årsrapporten

Billeder fra konferencer er et stort aktiv, når de bliver brugt med omtanke. Hvis fotografen arbejder effektivt, kan delegerede der ikke har mulighed for at deltage i konferencen, blive opdateret via internettet eller virksomhedes hjemmeside. Billeder fra debatten, billeder af foredragsholdere fra konferencen og billeder af virksomhedens nye bestyrelse kan på få øjeblikke uploades, så andre kan blive opdateret om konferencens indhold.

Det er vigtigt at den hyrede fotograf forstår at læse begivenhederne allerede inden de sker, så han kan være på forkant og få taget billeder der formidler personernes budskaber, debattens indhold og få dækket konferencens mange facetter. Husk at få taget både portrætfotos og gruppebillede af den nye bestyrelse.

Jeg har gennem de sidste 30 år dækket mere end 100 konferencer både med stillbilleder og video gennem de sidste 29 år. Se f. eks. Referencerne fra DANVA og Medicoindustrien

Indhent et tilbud. Det er billigere, end du tror.

Jeg har som fotograf gennem 29 år dækket mere end 100 konferencer og pressemøder både i Danmark og i udlandet. Det kan være en stor udfordring for en fotograf at fange udtryksfulde billeder på en konference til brug i årsrapporten og på virksomhedens hjemmeside efterfølgende, fordi tempoet er roligt og talernes og de delegeredes udtryk som regel er nedtonede og beherskede.

Den dygtige pressefotograf forstår at være på forkant med de udtryk der dukker op om kort tid og får fanget dem i det rette øjeblik. Så historierne – billederne fra konferencen eller pressemødet bliver spændende og levende at kikke på.

Jeg har som fotograf fra Visuelmedie stor erfaring i at fange de udtryk, som virksomheden efterfølgende bliver glade for at vise på hjemmesiden eller bruge på tryk. Se referencer fra Medicoindustrien og Danva under punktet referencer øverst på siden.

Og lad mig give et tilbud på fotografering til jeres næste konference eller pressemøde.

Få et tilbud på fotografering til jeres næste konference, pressemøde, team-building eller lignende.

Call Now Button