TAG MED PÅ FOTOREJSET

Tag med på fotorejse til eksotiske lande med kendt fotograf og anerkendt rejsebureau.

Street photography

Kulturrejser

Lokalt folkeliv

Naturfotografi

Vil du med til Nord-Indien og Himalaya i 2019?

Det endelige rejseprogram bliver færdigt i foråret 2019, men vi kan allerede nu afsløre, at vi arbejder på at besøge New Delhi med bazarture, og street fotoudflugt i Old Delhi, det fascinerende labyrintiske fort Agra, det storslåede Taj Mahal, med lokaltog gennem det fantastiske landskab til det store gyldne tempel i Amritsar, der bespiser 30.000 pilgrimme – dagligt.

Bustur til det spændende Dharamsala og Mcleos Ganj med verdens største bjergkæde og Dalai Lamas hjemby, mange stop undervejs, hvor vi vil tage spændende billeder af folkelivet i landsbyer, markedspladser, og hvad vi ellers møder.

Vi arbejder også på at arrangere besøg i private hjem med god tid til snak og fotografering.

Turen er planlagt til at vare 10 dage, men hvis der er interesse for det, kan den ændres til f.eks. 14 dage.

Vores mål er at holde en 10-dages fotorejse til under kr. 15.000 alt iberegnet.

 

Visuelmedie har valgt at samarbejde med Villads Kok Mortensen fra rejsebureauet Yatra rejser, der har arrangeret og guidet talrige rundrejser i bl.a. Indien, Himmalaya og Sri Lanka, og har stor viden om landenes mangfoldige kulturer, historie og lokale skikke.

Genrebilleder. Erhvervsbilleder, erhvervsfoto, hjemmeside, markedsføring,
Genrebilleder. Erhvervsbilleder, erhvervsfoto, hjemmeside, markedsføring,

På fotorejserne er der god tid til at fordybe sig i både naturfotografering og tage spændende billeder af det lokale liv i de små og større byer. Med al den sparring du ønsker – hele døgnet (næsten :))

Inden afrejsen tilbydes du at komme på Visuelmedies efterhånden legendariske heldags fotokurser til stærkt nedsat pris, hvor vi også taler om- og checker udstyr, så du er godt rustet og klar til at tage gode billeder med historier med noget på hjerte, når du ankommer.

Villads vil sammen med lokalkendte guider sørge for en tur, der fungerer optimalt, og Michael Altschul fra Visuelmedie vil være til rådighed dag og aften, når vi fotograferer, billedbehandler og videooptager og vil give sparring og gode råd under hele turen.

Hvis du ønsker en skræddersyet fototur til andre lande, f.eks. til Indien, Bhutan (Himmalaya), Papua Ny Guinea, Vietnam eller et helt femte land, så kontakt os. Så kikker vi på muligheden.

Call Now Button