Billeder til webshop

Vælg en dygtig fotograf – Ensartet og delikate billeder til jeres webshop

Er du interesseret i at høre mere om tilbud, gratis sparring eller de både åbne og lukkede heldags fotokurser jeg afholder? Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Har I en webshop, eller ønsker I at få en, er det vigtigt at I vælger en fotograf, der kan tage billeder af jeres produkter som både er delikate, og har et ensartet udtryk. Billeder der skifter i baggrundsfarve, belysning, vinkler eller udsnit virker rodede og stimulerer ikke kunden til køb på samme måde, som når fotografen har skabt produktbilleder, der har et ensartet og homogent udtryk.

De rigtige lys og de rigtige opspejlninger spiller en vigtig rolle for at få produkterne til at se indbydende ud. Det er vigtigt at arbejde med det rigtige udstyr, og det er selvfølgelig vigtigt at arbejde optimalt med udstyret.

Vi kommer også gerne ud på jeres virksomhed og sætter et studie op til produktfotografering, hvis det ønskes.

Ring og book et møde og få et tilbud. Det er gratis.

Det behøver ikke koste en formue

Hvis du har en webshop, er det vigtigt at billederne giver et godt indtryk af produktet. Hvis billederne er teknisk dårlige, hvis din fotograf har taget reklamebilleder, der f.eks. er for lyse, for mørke, har forkerte farvenuancer eller hvis skarpheden ligger forkert i billedet, risikerer du, at køberen mister lysten til at købe produktet.

Reklamebilleder til webshop eller til varekataloger skal vise produktet fra sin bedste side. Ingen af os ønsker grumsede varer.

Ring og få et tilbud – det er gratis 🙂 Den dygtige fotograf kender de bedste vinkler, de bedste udsnit af produktet og kan lægge et flot studielys, som gør produktet indbydende.

Er du interesseret i at høre mere om tilbud, gratis sparring eller de både åbne og lukkede heldags fotokurser jeg afholder? Så tøv ikke med at tage kontakt til mig.

Call Now Button