FOTOKURSER - Erhverv (kameraer)

 

  • Lær hvordan du kommunikerer visuelt direkte til dine kunder. Vores kurser bygger på viden om neuropsykologi, dvs. hvordan du styrer dine kunders opfattelser af dine budskaber.
  • Uanset om du er nybegynder eller mere trænet fotograf, lærer du at kommunikere i historier, der fænger dine kunder.
  • Det er god og målrettet kommunikation, fordi det giver målbare resultater.
  • Det er nemmere at lære, end du tror…
  • Og det koster kun kr. 4.995 (kr. 2.000 ved lukkede arrangementer) + moms inkl. kompendie med noterne fra dagen, rigtig god forplejning og ubegrænset hjælp og sparring.

Lær...

At kommunikere skarpt og direkte til dine kunder: Gennem en stærk historiefortælling og med god komposition.

Få...

Overblik over, og lær at anvende alt den grundlæggende kamera teknik.

Køb et gavekort:

Forær en god ven, en kæreste, kone, mand eller en kollega et gavekort til et heldags fotokursus.

Det skrev tidligere kursist:

Jeg har deltaget i et af Michaels 2-dages fotokurser, og jeg er vildt begejstret. Allerede efter dag ét havde jeg lært og forstået langt mere, end jeg lærte på et femdages fotokursus (med tre undervisere) for 7-8 år siden.

Jeg føler mig i dén grad klædt på til at tage gode billeder fremover.
Michaels pædagogiske evner, rutine, professionalisme vejer tungt og overgås kun af hans entusiasme, begejstring og tålmodighed

Steen Kræmer Rasmussen / journalist

Hvem er du?

Du søger måske et fotokursus for begyndere eller er en mere rutineret fotograf.

Du fotograferer for din virksomhed. Som ejer, journalist, web-designer, grafiker, receptionist eller anden informationsmedarbejder…

Til hjemmesider, SoMe, brochurer, kampagner, pressemeddelelser.

På Visuelmedies heldags fotokurser får du rykket dine grænser for, hvad du troede var muligt.  

fotokurser fotograf erhvervsfotograf fotokursus spejlrefleks
fotokurser fotograf erhvervsfotograf fotokursus spejlrefleks

Billedesyn og teknik

Vidste du, at næsten 9 ud af 10 danske virksomheder fortæller en anden historie end den, de TROR, de fortæller?

Det er faktisk ret skræmmende!

Er du sikker på, at du og dine kolleger får fortalt de historier, I TROR, I fortæller??? (LÆS: om jeres budskaber bliver forstået rigtigt af jeres kunder),  

Ellers kan det læres på 1-2 dage. 

Se datoer for de kommende fotokurser

Hvad siger vores kunder?

Klik på Trustpilotikonet og se, hvordan tidligere kursister oplever fotokurserne:

Varighed

Fotokurset varer 8 timer.

Pris

Kr. 3.995 + moms (ned til 2.000 ved lukkede arrangementer) inkl. god forplejning, noter fra dagen/materialer – og gratis efterfølgende hjælp og sparring.

Hvor holdes fotokurset?

De åbne fotokurser holdes i Søborg 16-20 gange om året.

Jeg kommer gerne ud på jeres virksomhed og afholder lukkede kurser der, hvis I ønsker det.

Hvem er underviseren?

Fotograf Michael Altschul fra Visuelmedie i København har arbejdet mere end 30 år som pressefotograf, har tidligere en læreruddannelse bag sig og underviser ca. 20 dage om året på Roskilde Universitet RUC som ekstern lektor i visuel kommunikation, fotokurser og billedbehandling i Photoshop. Han underviser derudover hvert år en lang række freelance journalister under Journalistforbundet i, hvordan man tager tydelige og relevante billeder med en god historiefortælling, så tekst og billeder passer sammen, og gør historien stærkere.

Det betyder, at det pædagogiske grundlag på Visuelmedies fotokurser er meget højt. Du bliver ikke ladt tilbage med en følelse af, at der er noget, du ikke forstår. Og så får du noterne med alt det, du har lært med hjem, når dagen er slut 🙂

Tilmeld dig i dag - tryk på knappen

Hvorfor et fotokursus? Vi har jo et et rigtig godt kamera…

Dit kamera er dit redskab, lige som en stiksav eller en MR scanner. Alle kan holde saven, trykke på scannerknappen eller trykke på kamera knappen. Men det bliver man ikke tømrer, røntgenlæge eller fotograf af.

På vores fotokurser lærer du at forstå, hvordan du kommunikerer tydeligt og klart visuelt. Det er grundlæggende fotografi fra bunden af, og det er nemmere at lære, end du tror…

Hvad kan jeg lære på fotokurset?

På vores 1 eller 2-dages fotokurser lærer du både at forstå og arbejde helt konkret med at skabe et stærke billeder, som VIL noget. Du lærer også at forstå og arbejde med al den grundlæggende fototeknik der gør, at du fremadrettet kan styre din digitale fotooptagelse: altså hvor lyst eller mørkt skal dit foto være, hvor meget skarphed skal der være i billedet, skal personer i bevægelse i billedet været sløret eller fastfrosset osv.

Du vil lære at forstå og bruge fotografiske begreber som lukkertid, blænde, hvidbalance og ISO. Samt hvad alle de knapper på dit kamera kan, som du eller din virksomhed har betalt for.

Tilmeld dig i dag - tryk på knappen

Call Now Button