Kurser for private -
små og store kameraer

 • Lær dit kamera at kende.
 • Lær genvejene og arbejd hurtigt
 • Lær, hvordan du fortæller spændende, rørende, stærke og sjove historier.
 • Få styr på, hvad det egentlig er, du vil med dine billeder.
 • En viden der aldrig ændrer sig – det er for hele livet 🙂
 • Og så får du meget værdi for pengene.

Det skrev tidligere kursist:

“Var på det mest fantastiske, inspirerende og lærerige kursus i går. EVER!.
Jeg har virkelig fået så meget med hjem, som jeg næsten ikke kan vente med at komme ud og afprøve.”

Heidi Bøttcher Larsen

Derfor er kurset så fedt:

 • For her lærer du at tage spændende og dynamiske billeder af børn og voksne.
 • Og fra rejser og begivenheder.
 • På et heldags fotokursus lærer du at skabe gode billeder med god komposition og en klar historie, som andre også godt gider kikke på.
 • Og alt den grundlæggende teknik som f.eks. lukkertid og blænde, ISO og hvidbalance, genvejene, masser af tips og tricks, smarte funktioner og meget meget mere.
 • Du kan komme på fotokursus, når det passer dig. 
 • Og så er prisen kun kr. 2.845 inkl. moms, god forplejning hele dagen, noterne og minikompendium fra det, du har lært samt ubegrænset hjælp og sparring fremover 🙂
fotokurser fotograf erhvervsfotograf fotokursus spejlrefleks
fotokurser fotograf erhvervsfotograf fotokursus spejlrefleks

Ud med "auto"

Efter kurser gider du ikke længere sætte kameraknappen på automatik.

For så kan du:

 • Styre din teknik, og f. eks. vælge uskarp baggrund.
 • Vide, hvordan du laver knivskarpe billeder.
 • Vide hvad du skal gøre, når dine billeder bliver for mørke, har forkerte farver og meget, meget mere.

Hvad siger vores kunder?

Klik på Trustpilotikonet og se, hvordan tidligere kursister oplever fotokurserne:

Advarsel

Efterfølgende vil du igen og igen blive bedt om at være den, der tager billederne til festerne, til brylluppet og på ferierne.
Ikke fordi du har det rigtige udstyr, men fordi det er dig der tager de bedste billeder!

Andet

Fotokurset varer 8 timer.

Når dagen er slut, og du er blevet klogere og dygtigere, får du dagens viden med hjem i en kort noteform i et lille kompendium. Så du vil huske det har lært – også når du er kommet hjem 🙂

Hvor holdes fotokurset?

Som udgangspunkt holdes vores foto kurser i Søborg, med mindre I er mindst fire personer, som ønsker et lukket kursus. Så kan vi holde det der, hvor det passer jer bedst. 

Pris

Kr. 2.845 inkl. moms, god forplejning, god frokost, materialer, ubegrænset hjælp og sparring efterfølgende – kort sagt, inkl. alt.

Se datoer for de kommende fotokurser

Hvem er underviseren?

Fotograf Michael Altschul fra Visuelmedie i København har arbejdet i over 30 år som pressefotograf, har tidligere en læreruddannelse bag sig og underviser ca. 20 dage om året på Roskilde Universitet RUC som ekstern lektor i visuel kommunikation, fotokurser og billedbehandling i Photoshop. Han underviser derudover hvert år en lang række freelance journalister under Journalistforbundet i, hvordan man tager spændende billeder med en god historiefortælling.

Det betyder, at det pædagogiske grundlag på fotokurserne er meget højt. Du bliver ikke ladt tilbage med en følelse af, at der er noget, du ikke forstår.

Når dagen er slut, vil du blive overrasket over, hvor meget du har rykket 🙂

Tilmeld dig i dag - tryk på knappen

Lær grundlæggende fotografi helt fra bunden. Du lærer mere, end du tror...

Hvem henvender kurset sig til?

Fotokurser fra Visuelmedie er for alle, der gerne vil lære at fotografere bedre. Der er et fotokursus for begyndere og mere øvede. Foto kurser København og i resten af landet.
Og da praktisk talt alle jo fotograferer, er Visuelmedies heldags foto kurser for alle.

Hvorfor et fotokursus? Jeg har jo et et rigtig godt kamera…

Et kamera er kun et redskab, lige som en stiksav eller en MR scanner. Alle kan holde saven, trykke på scannerknappen eller trykke på kamera knappen. Men det bliver man ikke tømrer, røntgenlæge eller fotograf af.

Bliv dygtig med dit kamera

Styrk dine kompetencer – på vores fotokurser i København ligger fokus på den skarpe historiefortælling med god komposition og selvfølgelig den grundlæggende teknik. På fotokurser i København og i resten af landet udvikler vi kursisternes fotografiske kompetencer.

På Visuelmedies fotokurser lærer du at skabe billeder med en foto kvalitet som både du selv og andre gider kikke på. Fordi dine digitale billeder er gode. Fordi dine fotos har noget på hjerte.

Hvad kan jeg lære på fotokurset?

Vi vil både arbejde med, hvordan du skaber et stærkt billede, som VIL noget. Vi vil også arbejde med al den grundlæggende fototeknik der gør, at du fremadrettet kan styre din digitale fotooptagelse: altså hvor lyst eller mørkt skal dit foto være, hvor meget skarphed skal der være i billedet, skal personer i bevægelse i billedet været sløret eller fastfrosset osv.

Du vil lære at forstå og bruge fotografiske begreber som lukkertid, blænde og ISO. Samt hvad kan alle de knapper på dit kamera, som du har betalt for kan.

Bliv fortrolig med dit kamera

Heldags foto kurser fra Visuelmedie i København og resten af Danmark vil både give dig stor inspiration og en stærk bevidsthed om, hvordan du skaber bedre billeder. Og gennem øvelser vil du på fotokurset blive fortrolig med dit digitale kamera og dine nye kompetencer.

Tilmeld dig i dag - tryk på knappen

Call Now Button