Tidl. folketingsmedlem Konservative og tidl. miljøkommisær Connie Hedegaard

Billeder af kendte. Erhvervsbilleder, erhvervsfoto, billede, hjemmeside, markedsføring,
Connie Hedegaard
Billeder af kendte. Erhvervsbilleder, erhvervsfoto, billede, hjemmeside, markedsføring,
Connie Hedegaard

 

Hvor det dejligt befriende at møde en politiker, der både ved hvad hun taler om, er engageret og brænder for sin sag, er veltalende og direkte, og oven i købet troværdig!

Konservatives tidligere toppolitiker Connie Hedegaard lagde i dag vejen forbi Akademisk Boldklubs profesionelle erhvervsnetværk i Gladsaxe for at fortælle om de tiltag, der arbejdes med i EU-regi.
Om de miljøudfordringer Danmark, EU og resten af verden står over for de kommen de år.

Den helt store udfordring er, at befolkningstilvæksten eksploderer, og stadig flere gør krav på det gode liv.
Det kræver mere energi, og vejen er, at udfase den arabiske olie og russiske gas og dermed komme ud af kløerne på fascistiske despoter og små mænd med store potenser (lige sådan udtrykte hun det nu ikke), og i stedet udbygge den vedvarende energi og genbrug (af f. eks. vand) og inteligente løsninger på udnyttelse af energi.

Det er gennem oplysning og uddannelse at vi kan holde befolkningstallet på et niveau, så vores overbelastede klode kan trække vejret uden at kløjs i det.

Og da hele værdigrundlaget for Akademisk Boldklub er uddannelse – for både spillere og alle andre i Danmark og resten af verden (AB er involveret i uddannelse af børn i Liberia), ja så passede rammerne for kommisærens besøg jo som fod i hose.

Om det så betyder at EUs 100.000 ansatte (eller hvor mange de nu er) har tænkt sig at cykle mellem deres møder – ja det må tiden så vise…

Call Now Button