Erhvervsbladet

Michael Altschul fra Visuelmedie har haft stor betydning for Erhvervsbladets udseende og udvikling i de syv år, han har samarbejdet med Erhvervsbladet.

Han sprudler af kreativitet og formår at omsætte vanskeligt tilgængelige emner ogkomplicerede historier til enkel billedsymbolik med knivskarpe budskaber.

Michael Altschuls billeder har solgt vores forsider mere end 500 gange, bl.a. fra store begivenheder og pressemøder. Han har båret mange af vores historier.

Jeg får ofte positiv feed back fra de virksomheder han har været ude hos for Erhvervsbladet.

Han var en vigtig mand for os og vores billeddækning.

Jeg kan varmt anbefale ham som en kreativ fotograf der behersker det gode håndværk, som ideudvikler og som kompetent sparringspartner. Også på de store linier.

Med venlig hilsen
Carsten Steno
Tidl. chefredaktør – Erhvervsbladet.(2008)

DANVA

Michael Altschul fra VISUELMEDIE har i flere år fotograferet for DANVA, bl.a. i 2007, hvor han fotograferede ved DANVA’s årsmøde, en opgave der går fra tidlig morgen til sen aften og omfatter nærbilleder, gruppe- og totalfotos samt enkelt- og gruppeportrætter.

Selvom mange af personerne skulle fotograferes fra talerstol, er det alligevel lykkedes Michael at lave en spændende reportage fra forskellige vinkler og dermed give personerne individuelt udtryk og baggrund.

Michael er lynhurtig til at opfatte opgaven og orientere sig og er utrolig nem at arbejde sammen med.

Til portrætfotos etablerer han øjeblikkelig en god kemi med den/de person/er han fotograferer – det fremgår af glimtet i øjet på billedet. Billederne er præget af meget omhyggeligt efterarbejde og fremstår knivskarpe, og leveringen er samtidig særdeles hurtig.

Og så er hen ikke bange for at dele ud af sin store fotografiske viden på en let forståelig og pædagogisk måde.

Derudover har Michael en fin humor og en bred horisont og er spændende at snakke med om alt mellem himmel og jord.

Eva Munck
redaktør af danskVAND
DANVA – Dansk Vand- og Spildevandsforening. (Link til DANVA)

Multimedia

Vi har brugt Michael Altschul til både reklameoptagelser og journalistiske opgaver.
Han fanger hurtigt ideen – arbejder videre
med den og bidrager med friskt input og nye vinkler.

Efterbehandlingen er hurtig og kompetent og leveringen
superprofessionel. Og med sit gode humør er han en fornøjelse at
arbejde sammen med!

Henning Schwarz, B.A., M.Sc
Multimedia

Medicoindustrien

Medicoindustrien har gennem mange år brugt Michael Altschul som fotograf bl.a. til optagelser i vores virksomhed og ved vores generalforsamlinger med stor succes og tilfredshed.

Michael tager nogle fremragende billeder af god kvalitet. Michael er professionel at arbejde sammen med.

Vi kan til en hver tid anbefale Michael Altschul som fotograf.

Mette Hansen

Brudepar

Kære Michael.

Af hjertet tak for at du har villet forevige vores bryllup – en af vores livs lykkeligeste dage.

Billederne er helt fantastiske og det samme var det at have dig med til festen. Måden du indgik med vores gæster på, var helt klart med til at give dagen et ekstra løft. Helt diskret og alligevel rigtig festlig..

Det vil vi aldrig glemme dig for – derfor ringer vi igen en dag. Vær sikker på det.

Mange hilsner fra
Diana og Benajmin Bohn-Guthkjer
Viet d. 12. maj, 2007

Kære Michael

Tak for et godt og frugtbart samarbejde omkring billeder til vores hjemmeside gladtand.dk.

Du er meget inspirerende at arbejde sammen med, og det er tydeligt, at du ved meget om, hvordan billeder påvirker læserne og hvordan man får sine budskaber frem.

Jeg har oplevet dig som en seriøs og sprudlende sparringspartner hvor du formår at byde ind med kreative løsninger i et godt billedsprog.

Men samtidig formår du også at lytte til og forstå vores specielle behov og skabe billeder, der fortæller vores unikke historier. Og samtidig formå at skubbe os lidt ud over kanten.

Jeg har allerede anbefalet dig til flere i vores netværk.

Med venlig hilsen

Kathrine Kjær

“Michael Altschul, Visuel Medie, er en alsidig fotograf der evner at lave kedelige ting spændende og spændende ting super spændende.  Ved at tage sig tiden til at se på opgaven både fra kundens behov men også ud fra de muligheder der byder sig i emnet for billedet – være en ting eller person – samt budskabet, skaber han billeder der er spændende og samtidig kommunikerer en historie. Komposition og anderledes lokationer med mere dynamik kræver ind i mellem at man skal forstå ikke kun selve foto optagelsen men den efterfølgnede behandling for at få et godt produkt. Michael har vist i de opgaver han har løst for os, både med foto og video, at han magter med stort talent hele spektret fra opgave, komposition, lokation samt efterfølgende behandling for et optimalt produkt. I vores opgaver, har det været et stort value-ad, at vi har kunnet drage stor nytte af denne end-to-end service”.

Hvis der er noget, du vil rette lidt, send det lige tilbage, så retter jeg.

Vi ses.

Kind Regards

Lars Barthold Nielsen

Ph. +45 2126 8198

Call Now Button