Bryllupper

Fra kirken til kaffen – billeder fra hele dagen

Ring eller mail til mig. Jeg træffes både i dagtimerne og om aftenen.

5 gode råd - når du bestiller bryllups fotograf

Undgå at blive skuffet, check 5 vigtige ting med din bryllupsfotograf. Læs de gode råd længere nede efter billede-kategorierne.

Charlotte & Kaare

Christian & Anja

Elin & Peter

Marianne & Lars

Mette & Flemming

Sussi & Steen

Tina & Kren

Blandede

Hver gang man bliver gift, skal man have ring på. Så man kan kun blive gift med 10. (Sine, 7 år)

I kirken lover de hinanden at leve sammen, indtil de dør af det. (Christoffer, 9 år)

Bruden har slør på, sådan at manden kan åbne hende, når han har lyst. (Jonas, 8 år)

5 gode råd - når du bestiller bryllups fotograf

Undgå at blive skuffet, her er 5 vigtige ting, du bør checke, inden du bestiller din bryllupsfotograf.

1. Afstem jeres forventninger

Sørg for at få afstemt jeres ønsker og behov med fotografens arbejdsflow.
Alle fotografer har deres egen stil og egne udtryk i deres billeder. Selv om fotografen er dygtig, kan det godt være, at hans/hendes stil ikke er det, I ønsker af jeres bryllupsbilleder.

Nogen fotografer tager meget klassiske/stilede billeder, hvor der arbejdes meget med de små detaljer. De billeder bliver ofte ret model-billede agtige. Andre fotografer arbejder mere spontant og leger mere med udtrykket, ideen og historien. Deres billeder rammer mere det umiddelbare, det mere “ærlige”, fordi de arbejder mere med ideen end med detaljen.

Giv jer derfor god tid til at kikke på deres hjemmesider og vurder, om I kan lide fotografens billedstil.

2. Billedbehandling

Spørg ind til, om bryllups fotografen billederbehandler bryllupsbillederne inden I får dem. Alle billeder bør billedbehandles – uanset hvor dygtig fotografen er. Ingen professionelle fotografer vil som udgangspunkt levere billeder, der ikke er blevet professionelt billedbehandlet. Det handler om at farverne skal være naturlige, billederne skal være godt kontrastet, mørkt og lyst skal stå optimalt m.m.

3. Hurtig levering

En seriøs fotograf bør kunne levere alle jeres bryllupsbilleder (billedbehandlet) inden for en uge. Nogle fotografer leverer inden for bare få dage. Spørg ind til leveringen, og få det på skrift på jeres skriftlige aftale. Pas på med at lave en aftale med en fotograf, der ikke sender en skriftlig aftale. Det kan give meget bøvl efter brylluppet.

4. Pris og fil-størrelser

Nogle fotografer tager en forholdsvis billig pris for deres arbejde, og leverer til gengæld så billederne som meget små filer. Det betyder, at I ikke kan printe billederne ud i en ordentlig kvalitet, hvis I får lyst til det. Sørg for at få jeres billeder i en høj opløsning, min. 18 MB (gerne højere) i det format, der hedder Tiff. Så er I fremtidssikret.

5. Rettigheder

HUSK at I skal have den fulde brugset til alle de billeder, I har fået (og betalt for).
Når først I har fået billederne, er de jeres.
En gang betalt – altid betalt.

God fornøjelse.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil have flere gode råd vedrørende jeres bryllup.

Læs artiklen på Bryllupsklar om, hvordan du vælger den bryllupsfotograf, der passer bedst til dine ønsker.

Kære brudepar,

Har I tænkt på, hvor meget der sker i løbet af dagen og aftenen?

Brudgom i kirken. Bruden kommer med sin far. Hele kirkeseancen. Til-lykker og kys og kram. Familie og venner kaster ris. Turen i karet, i limosine eller veteranbil. Smukke og løsslupne billeder i parken. Reception. Taler og sange ved festen. Der grines og grædes og kysses og flirtes.

bryllupper, bryllupsfotograf, vielser, festfotograf, bryllupsfoto
bryllupper, bryllupsfotograf, vielser, festfotograf, bryllupsfoto

20 års erfaring med bryllupsbilleder

I får en masse billeder på USB, og mulighed for en kæmpe fotomappe med 300 – 400 billeder.

Jeg har deltaget i mere end 250 bryllupper, så jeg har en rigtig god fornemmelse for hvad der sker hele tiden både ved og i kirken, parfotografering efter kirken, fotos ved receptionen og gennem hele aftenen. Jeg har samarbejdet med mere end 25 forskellige restauranter og hoteller, og ved hvordan de ønsker samarbejdet med en bryllupsfotograf.

Jeg kan hjælpe jer med andet til brylluppet. Hvis I har andre spørgsmål vedr. vielsen eller festen, er I også velkomne til at kontakte mig.

Book en møde med mig, og lad os tale om, hvad I kunne tænke jer. Jeg glæder mig til at høre fra je

2 timer

kr. 4500

Inkl. ca. 100 – 150 billeder, billedbehandlet og leveret på USB.
NB – Ekstratime: kr. 1.500,-

4 timer

kr. 6500

Inkl. ca. 150 – 300 billeder, billedbehandlet og leveret på USB.
NB – Påbegyndte ekstratimer: kr. 1.500,-

8 timer

kr. 12800

Inkl. ca. 400 – 600 billeder (ved 60 – 80 gæster), billedbehandlet og leveret på USB.
NB – Påbegyndte ekstratimer: kr. 1.500,-

Alle fotos bliver billedbehandlede i Photoshop, så de står flotte og skarpe med masser af kontrast og lækre farver.

Ønsker i billeder i fotomappe?

Hvis I ønsker billederne leveret i fotomappe, kronologisk bygget op, og hvor billederne sættes ind på en måde, så de fortæller små delhistorier, er prisen: Kr. 1.000 (to-timers), kr. 1.500 (fire-timers), kr. 2.000 (otte-timers)

Kørsel

De første 50 km. i alt på Sjælland på dagen fra start til hjemkomst er gratis. Er afstanden længere, ring/mail venligst.

Book en møde med mig, og lad os tale om, hvad I kunne tænke jer. Jeg glæder mig til at høre fra je

Det at arbejde som bryllupsfotograf er for mig en gave

"Tænk at du gider..."

Bryllupsfoto, bryllupsbilleder, bryllupper. ”Tænk at du gider”, siger flere af mine fotograf kolleger. Lad mig sige det lige ud af posen: At være fotograf til bryllupper er ikke bare noget jeg gider. Det er noget jeg brænder for. Og det har jeg gjort i over 20 år. Det at arbejde som bryllupsfotograf er for mig en gave. Jeg har produceret billeder fra mere end 1.900 virksomheder, billeder til aviser og magasiner og masser af forsider. Men når avisen er smidt ud, har de fleste glemt billederne. Bryllupsbilleder derimod, de lever og bliver set igen og igen så længe parret lever eller indtil de bliver skilt.

De gode billeder

Et bryllup er et højdepunkt i livet. Det er den dag, hvor man træffer et stort valg. Derfor er det også vigtigt, at billederne fra brylluppet har en kvalitet der er så høj, at både brudepar og resten af familien der oplevede brylluppet virkelig kan nyde de gode billeder fra en dygtig bryllupsfotograf. Ikke kun det digitale spejlrefleks kameras tekniske kvalitet, ikke kun det, som et professionelt kamera kan præstere, men først og fremmest det at fange de unikke, de sjove og de romantiske og lykkelige øjeblikke fra hele bryllupsdagen, specielt bryllupsfesten der jo betyder så meget.

Bryllups billeder får os til at huske

Det er bryllupsbilleder af alt det man huskede fra dagen som de gode bryllupsbilleder genkalder. Og så er der alt det brudeparret ikke nåede at opleve. Dem kan de glæde sig over i mappen eller på skærmen, da alle bryllupsbilleder også leveres på USB. Derfor tager jeg jobbet – hvad enten det er som bryllupsfotograf i København, bryllupsfotograf på Frederiksberg, bryllupsfotograf Sjælland eller i resten af landet – meget alvorligt. Den skal være lige i skabet. Det kan jo ikke laves om.

Michael Altschul fra Visuelmedie har arbejdet som freelance fotograf siden 1991 og dækket mere end 250 bryllupper i København og i resten af landet.

Call Now Button